دانلود کتاب تولد اسرائیل

نام کتاب

تولد اسرائیل دانلود

دانلود کتاب

×
           

شکیبا باشید، دانلود شما کمی دیگر شروع می‌شود.

با توجه به حجم بالای دانلودها، لطفاً «20» ثانیه صبر کنید؛ سپس دانلود شما انجام می‌شود. تا شروع دانلود می‌توانید از کانال تلگرام و یا صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید.

زمان باقی مانده: 20

         

نویسنده

صادق زیبا کلام 

موضوعات

تاریخ جهان

رمز (پسورد)

pdftarikhema.com

تهیه توسط

ناشناس

حجم

2.3 مگا بایت (MB)

قالب کتاب

PDF – پی دی اف

منبع الکترونیکی

کتابخانه تاریخ ما

 

 

 

 

 

کتاب تولد اسرائیل اثر صادق زیبا کلام است ؛بگذارید از اینجا شروع کنم که نوشتن این کتاب سرنوشت طولانی و پیچیده ای داشت. من هم مثل بسیاری از ایرانیان مسلمان به شدت به مناقشه اعراب و اسرائیل علاقمند بودم و همانند بسیاری از آنان طرفدار فلسطینی ها بودم. همانند سایر ایرانی های هم نسل ام من هم تصور می کردم که اسرائیلی ها مردمانی متجاوز، زورگو، ظالم، غاصب و بی رحم هستند که به کمک استعمار انگلستان، شبکه مرموز و مخوف صهیونیستی و بالاخره حمایت امپریالیزم آمریکا (یا به تعبیر امروزه استکبار جهانی) سرزمین فلسطین را تصاحب کرده اند.

در جریان اشغال آن سرزمین، فلسطینی های مسلمان و مظلوم را در به در و آواره کرده اند. در سال هایی که در دوران جوانی در انگلستان تحصیل می کردم، در اطاقم عکس هایی از جمال عبد الناصر رهبر مصر، یاسر عرفات و لیلا خالد حکایت از گرایش سیاسی ام می کرد. تصویر دیگری صورت به غایت معصوم و مظلوم یک دختر بچه فلسطینی را در یکی از اردوگاه های فلسطینی به نمایش گذارده بود. شماری از بهترین و نزدیکترین دوستان دوران دانشجویی ام دانشجویان عرب بالاخص فلسطینی ها بودند. زمانی که برای نخستین بار به انگلستان وارد شده درست مصادف با جنگ شش روزه ۱۹۶۷ (۱۳۴۶) میان اعراب و اسرائیل شده بود.

آنقدر به موضوع و تحولات آن جنگ علاقمند بودم که با مختصر انگلیسی که در دوران دبیرستان یاد گرفته بودم صبح ها یک روزنامه گاردین می خریدم و به کمک یک دیکشنری انگلیسی به فارسی «حییم» که با خودم از ایران آورده بودم تا پاسی از شب می نشستم و سعی می کردم گزارشات و اخبار مربوط به جنگ میان اعراب و اسرائیل را بفهمم. شدت علاقه و کنجکاوی ام به حدی بود که بسیاری از جملات و پاراگراف ها را که نمی فهمیدم نا امید نشده و از انگلیسی ها و هر کس دیگری که از من بیشتر انگلیسی می دانست می پرسیدم. در دوران دانشجویی همیشه با اعراب و بالاخص فلسطینی ها دوست و نزدیک می شدم و على الدوام در مورد تحولات خاورمیانه و مسائل فلسطینی ها با آنها گفتگو می کردم.

کمتر روزی اتفاق می افتاد که در مورد تحولات جهان عرب بالاخص مناقشه اعراب و اسرائیل اتفاقی بیفتاد و من آن را در روزنامه های انگلستان مطالعه نکنم. به همان میزان که با اعراب و فلسطینی ها سری صوا داشتم، هرزگاهی که با یک اسرائیلی یا یهودی مواجه می شده گارد می گرفتم و با بحث و جدل سعی می کردم به آنها نشان بدهم که آنها غاصب، زورگو و عامل آوارگی و بی خانمانی دو میلیون فلسطینی هستند. روزی که خبر درگذشت جمال عیال الناصر را شنیدم یکی از بدترین روزهای زندگیم تا آن موقع بود.

در همان سال ها به فکر ترجمه تراژدی فلسطینی ها افتادم. در آن زمان ها یکی از معتبر ترین و سرشناس ترین نویسندگان غربی برای نسل ما «ماکسیم رودینسون» یکی از مورخین و صاحب نظران معروف فرانسوی بود. کتاب أعراب و اسرائیل » او را که شهرت زیادی داشت شروع به ترجمه به فارسی نمودم. بخش هایی از آن را به فارسی ترجمه کردم که در حد یک دفترچه ۲۰۰ برگ می شد.

بدون آنکه متوجه شوم، مطالعه آن کتاب برای نخستین بار مرا متوجه ساخت که اسباب و علل به وجود آمدن اسرائیل خیلی پیچیده تر از تصویر و تصورات ساده ای بود که از دوران نوجوانی در ذهن من شکل گرفته بودند. بالاخص متوجه شدم که تحولات اروپای قرن نوزدهم نقش زیادی در به وجود آمدن اسرائیل پیدا می کند. از استثنا ماکسیم رو دینسون که بگذریم، دان من در مورد مناقشه اعراب و اسرائیل عمدتا خلاصه می شد در مطالب و معلومات روز، پیرامون تحولات خاورمیانه. و همانطور که اشاره داشتم کمتر روزی ممکن بود به انتها برساند که در مناقشه اعراب و اسرائیل و یا در ارتباط با فلسطینی ها تحولی مهم اتفاق افتاده باشد و من از آن علم و آگاهی پیدا نمی کردم.

واقعیت آن است که حجم معلومات و دانش ما ایرانی ها نسبت به یهود و یهودیت به شدت اندک است. در عوض معلومات و رویکرد تاریخی، دانش ما از اسباب و علل به وجود آمدن کشور یهود خلاصه می شود در مشتی تئوری ها توطئه و فرضیه های دایی جان ناپلئونی. اگر عمری باقی بود و حضرت حق اراده کردند، تلاش خواهم کرد تا آن مقدمه ۱۷۰ صفحه ای را که در حقیقت تاریخ چهار هزار ساله یهودیت می باشد و ما تا ۱۳۵ میلادی آن را گفته ایم، به صورت جلد دوم این کتاب منتشر نمایم. یعنی جلد دوم به حول و قوه الهی خواهد شد از ۱۳۵ میلادی تا (۱۳۲۷) ۱۹۴۸ که کشور اسرائیل به وجود می آید. می ماند تشکر از سرکار خانم استلا اورشان؛ واقعا زحمتی را که در تایپ این کتاب ظرف ۷ سال گذشته کشیدند را با هیچ کلمات و عباراتی نمی توان توصیف نمود.




Subscribe
دنبال کردن
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments