ی معلم شهید دکتر علی شریعتی
در این بخش قصد داریم وبسایت یکی از بزرگ مردان تاریخ معاصر ایران یعنی دکتر علی شریعتی را برای شما معرفی کنیم، به حق وی در میان سه شخصی بود که بیشترین تاثیر را در انقلاب اسلامی ایران داشتند : خمینی – مجاهدین – شریعتی ”
پیروان دکتر علی شریعتی وی را معلم شهید نیز نامیدند، آنان معتقد بودند وی را به شهادت رساندند چون 12 تن معصوم مذهب خود تشیع. آنچه در این وبسایت مشاهده می گردد اطلاعات و مقالات وسیعی می باشد که توسط تیم کتابخانه تاریخ ما آن گرد آوری شده است، که ظاهرا برای نخستین بار است کتبات، مقالات، PDF ها و … دانلود بسیاری از کتاب های نوشته شده علی شریعتی در یک صفحه جمع آوری شده است!
دکتر علی شریعتی در 13 خرداد به شهادت رسید
در وصف مقام ایشان در کافیست بگوییم که ” سارتر ” یکی از بزرگترین مشاهیر تاریخ معاصر جهان در باب وی می گوید : “…شریعتی را می شناسید ؟ همان از شرق برخاسته است و به زودی تبدیل به… ” منظور او از برخاستن چیست ؟ آری شاید او می خاست بگوید،بوعلی های دیگری از ایران برخاسته اند، اما او ابوعلی سینا نبود، او فقط ” دکتر علی شریعتی” است، همگان می دانند که علی بن ابیطالب را چنان با تبلیغات خود خاموش کرده بودند که در وصف نیست، روزی دستور رسید که دیگر در منبر ها به علی فحش و لعن نفرستید! عده ای عتراض کردند و گتفتند که این بر علیه اسلام است! حال شریعتی چنین سرنوشتی پید ا کرده است، عده کمی او را می شناسند.و آثار او را مطالعه نموده اند، برخی وبسایت های علیه او راه اندازی کرده اند! گویی یزیدند که بر حسین می تازند. یا مروان ؟..بر حق وی بدی ها بسیار شده است. چنین سخنانی به خوبی بیانگر تاثیرات دکتر شریعتی در تاریخ ایران نیز هست! اکنون نامی چندانی از دکتر به خاطر تلاش های گسترده اش و راهی و هدف بزرگی که داشت نمانده است، زیرا حق همیشه پایمان می شود،مظلوم است. و نخاسته اند بماند.. او و مذهبش هر دو تنها ماندند.. تنها به شهادت رسیدند.. ما شما را به دیدن وبسایت معلم شهید دعوت می کنیم، جهت ورود به سایت روی لینک زیر کلیک کنید
یکی از نکته های جالب این وبسایت این است که بازدید کننده ها می توانند در سایت ثبت نام کنند و سپس در سایت فعالیت کنند.مقالات و کتاب های یا عکس ها همه را می توان ارسال کرد. یا مشترک وبسایت شده و با هر بار به روز رسانی از طریف ایمیل اطلاع یابند.
www.Shariati.Nimeharf.Com
عالیه هر کاری برای دکتر بکنیم باز هم کمه
هيچ به فردا نينديش فردا انديشه اي براي خود دارد
رنج هر روز براي آن روز كافيست.